Suzi’s Place Racing wint de Mini Dakar Hardenberg!

13 November 2011 NieuwsVerslagen 2011Wedstrijdverslagen  13 comments

 

Arno Baauw en Jeroen Bogerd van Suzi’s Place Racing winnen de Mini Dakar Hardenberg. Met 4 minuten voorsprong gingen ze vandaag de laatste proef in en wisten ze de concurrentie voor te blijven. Arno was er op zaterdagavond heel voorzichtig over, maar de zwarte Tomcat heeft het volgehouden.Ronald Schoolderman van 4×4 Ermelo wist een uitstekende tweede plaats binnen te halen. Hij wil volgend jaar graag nog wat klimmen in het klassement, en is bezig met een nieuw project. Daar binnenkort meer over..

 

 

Herman Jasper, volgens Peter Zondag een van de sportiefste rijders uit het kampioenschap, reed een uitstekende derde plaats met zijn Toyota Landcruiser. Voor dit weekeinde had Herman met name de vering aangepakt, en daarmee lukte het hem om Bert van Es voor te blijven. Die werd traditiegetrouw vierde.

 

 

Een bijzonder woord van dank voor alle posters en organisatie die twee dagen in de waterkou hebben gestaan. Fantastisch, en graag tot de 26ste op het kampioensfeest!

De komende dagen verwachten we veel fotomateriaal en video. De videoploeg van Chris Somsen dook overal op, dus dat wordt wat. Vanuit Dutch Rally Press zijn drie fotografen aan het werk geweest, en ook Jeroen Koch van Toeval fotografie was er dit weekeinde bij. Het herfstlicht was prachtig.

13 comments to Suzi’s Place Racing wint de Mini Dakar Hardenberg!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>