Special Klasse in het NK Offroad Racing

24 February 2014 NewsNieuwsReglementen  One comment

Al weken gonst het van de geruchten rond het NK Offroad Racing: zou er dit jaar een special klasse komen? Afgelopen jaar in Havelte stonden er 15 teams in deze klasse aan de start en KNAF heeft besloten om hier een vervolg aan te geven. Er is een nieuwe ‘special’ klasse ingevoerd waarbij er veel meer vrijheid is voor de teams om mee te doen aan het NK Offroad Racing. De belangrijkste veiligheidsregels blijven overeind: rolkooi, stoelen en een algemene controle bij de technische keuring, maar het nieuwe reglement biedt veel meer ruimte om mee te rijden en te ontdekken of het NK bij je past. Het reglement is het beste te downloaden vanaf de site van de KNAF via deze link:

http://www.knaf.nl/media/50110/algemeen_reglement_voor_special_klasse.pdf

Bijzonderheden: motoren tot 5 liter, rolkooi, stoelen en verder alles wat je met gezond boerenverstand in de auto wilt hebben – maar geen verplichting om een dure tank in te bouwen. Groot nieuws dus en een opsteker voor het kampioenschap!

One comment to Special Klasse in het NK Offroad Racing

  • Remy Loo says:

    de link van de KNAF voor het reglement van de specials werkt niet??

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>