Nieuws

NK-ORR: Klaar voor de finale

Het weekend van Hardenberg, ook wel de mini Dakar Hardenberg, is het beslissende weekend in de strijd om het Nederlands kampioenschap off road racing. Terwijl de organisatie nog de laatste puntjes op de i aan het zetten is stroomt het evenementen terrein vol met vrachtwagencombinaties, campers, caravans en aanhangers met de offroadwagens.  De ruimte is beperkt, dus het is overal een beetje inschikken.

De vrijdagavond word ook benut voor de technische keuring. De reeds aanwezige teams kunnen hun wagen in de nabij gelegen garage van Autobedrijf Enting laten keuren. Aangezien de meeste auto’s het hele seizoen al meerijden is de keuring vooral op het veiligheidsvlak. Zitten de stoelen nog vast, werken de ruitenwissers en de verlichting nog wel en meer van die algemene zaken.

Zaterdag begint om 10:00 uur is er als publiekstrekker een showstart op de Markt van Hardenberg.  Helaas zijn de weersvoorspelling niet van dien aard dat er langs het parcour veel publiek te verwachten valt.

Het Rallymaniacsteam zal komend weekend regelmatig verslag proberen te doen van de strijd. Uiteraard ondersteund met beeldmateriaal. Houd de site dus in de gaten!

Comment here