Nieuws

NK auto's te koop: Dakar-PX33, Pajero

In de winter wordt er altijd hard gebouwd en nagedacht om de auto’s nog sneller te maken. Een andere en snellere auto kopen is vaak het eenvoudigste. Na een jaar ‘proeven’ in de Pajero heeft team Rüttchen besloten om een andere auto te gaan zoeken. De mooie witte Pajero is daarom te koop. Ook zijn technisch vergelijkbare broertje staat op internet. Bert Heskes was altijd vrij open over zijn ambitie om groter en sneller te gaan rijden. Na een aantal zeer succesvolle jaren in de klassieke PX33 – een verrassend snel museumstuk – staat deze auto dan ook te koop.

Team Rüttchen heeft een Bowler Wildcat gekocht, om daarmee komend jaar snel onderweg te zijn in het NK Offroad Racing. “We bouwen rustig op, volgend jaar staan we met een frisse auto aan de start”, aldus Serge Huffmeister. De Bowler heeft in het verleden Dakar gereden en is in het Hongaarse kampioenschap aan de start verschenen, en voldoet alvast aan alle FIA eisen.

Met de komst van de Bowler Wildcat is de Pajero met de sterke benzine turbomotor te koop. Neem voor meer informatie over de Mitsubishi Pajero contact op met Serge Huffmeister, serge@team-ruttchen.nl

Bert Heskes en Rick van Schie slaan na een aantal succesvolle jaren in de opvallende PX33 zijn vleugels uit en gaan komend jaar naast het NK Offroad Racing de Libya Rally rijden, met een van de Desert Warriors uit het team van Kees Tijsterman. Na de afgelopen wedstrijd in Hardenberg waren Bert en Rick razend enthousiast en nemen ze afscheid van de PX33.

Bert Heskes is te vinden via www.x-overoffroad.nl, waar je ook meer informatie aantreft over de geschiedenis van de PX33.

Comment here