De stand na de eerste dag

19 October 2014 BorgerKlassementNewsNieuwsVerslagen 2014Wedstrijdverslagen  No comments

tussenstand

Ronald Schoolderman staat met ruim vijf minuten voorsprong op Arno Baauw vooraan na dag 1 in de Hoornstra Rally van Borger, Jorg Overbosch en Randel Hofstede rijden een thuiswedstrijd met een prachtige derde tijd, voor Rients Hofstra en Herman Jasper. Bert van Es is zevende en debutant Nico Stuit met de RAV4 komt binnen op de achtste plaats!

Nico Stuit is daarmee de verrassing van de eerste dag. Genavigeerd door Guido Heijmans zet hij een prachtige tijd neer. ‘Dit is mijn eerste wedstrijd, mijn eerste rally met een voor mij compleet nieuwe auto! Eigenlijk is het met woorden niet te beschrijven wat je meemaakt: de spanning, het racen, de routes die we hebben gereden – prachtig!

Vandaag worden compleet nieuwe routes gereden, over kleine bospaadjes en tussen de bomen door. De eerste start is in de loop van de ochtend, om 09:30u is de eerste rijdersbriefing in het bivak aan de Koesteeg in Borger.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>