Crash Ronald Schoolderman in 14 foto's

2 April 2011 Verslagen 2011  One comment

Ronald Schoolderman van 4×4 Centrum Ermelo is tijdens de laatste wedstrijd twee keer over de kop gevlogen. Via het team van Herman Jasper kregen we een hele set met foto’s, waarop de buiteling goed te zien is. Hier zijn al die veiligheidsmaatregelen voor nodig. Gelukkig zijn de beide heren goed uitgestapt, en is de auto naar verluid alweer klaar voor Hardenberg!

De foto’s zijn gemaakt door Eric Pelgrom, die ze aan NKOffroadRacing.nl ter beschikking heeft gesteld. Hij is vaker bij het NK aanwezig, in de ploeg van Herman Jasper. We hopen op meer mooi materiaal en zo’n reactiesnelheid. Dank!

Hier de foto’s van de crash, door Marco van Offroadracingholland.nl achter elkaar gemonteerd in een GIF bestandje. “Als je dan toch je auto crasht, moet je wel met foto’s en film kunnen nagenieten” zei Ronald. Het wachten is op foto’s uit de werkplaats van de reparatie en opbouw!

One comment to Crash Ronald Schoolderman in 14 foto's

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>